32 timmar pa buss

hej hej, Imorgon ska jag ta bussen fran Lima I peru till Quito i Ecuador... Whooooo! eller inte... vad fan ska jag syssla med i 32 timmar? jag kan sova i 8 men sen har jag fortfarande 24 timmar kvar att vara syslolos pa... hmm...  alla tips ar valkommna!
att aka fran sundsvall till ockelbo kommer nu att vara en barnlek.
puss puss

sverige vann nastan!

hej hej, ikvall var de poker kvall.. och jag har blivit battre, jag kom pa 3 plats av 7, och andra gangen kom jag pa 5 plats av 7! varav forsta ronden slog jag en kille som hade vunnit 1200 dollar kvallen innan pa kasinot! yeah Im goooooood!

machu pichu och bussresa

det vore en skymf att beskriva machu pichu med ord...

Men de var sa javla vackert! jag var nara att inte klattra whanapichu *berget bakom machu pichu* men jag gjorde de! och broder jag slog era sma klattringar med hast langder! det tog en timme och de var RAKT upp!  Pa vissa stallen var trapporna 2 cm  hoga och pa andra var de 20 cm hoga, Jag fick Klattra, efter ca 5 minuter var jag sa trott att jag ville do. jag funderade pa att vanda men jag tankte. Nej, Jag tanker da fan inte ge upp! efter 30 minuter var jag redo att skriva mitt testamente, jag svettades det var kvaft och det borjade att regna. efter 1 timme sa var jag uppe.. eller min kropp var upp, sjalv var jag pavag upp till var herre for jag var helt dod i skallen, Men jag kom upp och sammlade mig. Jag hittade en liten plats dar jag stod helt tyst i 10 minuter och holl ett litet tal for den eller det som hade skapat detta... och jag grat.. Jag grat for att jag hade tame fan gjort det. jag har tagit mig ifran den lilla staden sundsvall till Peru och Machu pichu! detta var en av mina drommar, att se machu pichu. jag hade lyckats att forverkliga en drom, en san harlig kannsla av lycka innfan sig hos mig och den ar fortfarande har. Jag vet att jag har sagt det forut men jag sager det igen. Bara man vill sa kan man!

dagen efter tog jag bussen till Lima. jag satt med 3 andra killar ifran tyskland och Irland. Jag hade drommt att jag krashade i en bil, och jag sa till killarna att vi kommer att krasha om 3 och en halv timme. och de 2 tyska killarna sa, det hander alltid nagot med bussens hjul eller fonster ruta nar vi aker... runt 10 alltsa 4 timmar efter vi hade lamnat Lima. hade folket borjat slummra in och lyset var slackt. jag satt framme vid de stora fonstret och sag vagen framfor mig, vi akte langs serpentin vagar for vi holl pa att ta oss ner fran berget. vi skulle gora en U svang och jag sag berget och tankte. NEJ VI HINNER INTE SVANGA.

och nej. vi hann inte svanga. PANG sa de, alla vaknade i bussen och jag nop mig i armen for att se om jag var levadne eller ej. jag var levande! men med bussen var det varre, varje gang vi gjorde en vanster svang sa lat den. Och ja. vi fortsatte sa klart att kora! vi kom till en benstinstation och busschauforen tejpade busen.. TEJPADE BUSSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i sverige skulle de ha bytt buss och ringt aftonbladet allt inom 1 minut. men inte i Peru. vi hade fortfarande ca 20 timmar kvar att aka, och vi akte dom. det var mycket vagarbete och alla vagarbetarna fick sig ett riktigt gott skratt nar det sag varan rangliga buss lunka forbi.

 

Just nu ar jag i lima och pa mandag drar vi tillbaka till mancora, de ska bli sa himla kul att traffa claudia harley och alla de andra igen!


nej, det ar inte Quasimodi inlindad i en sopsack, det ar emmeli hertzman svettig som en gris med vaskan pa ryggen och den svarta rengnponchon pa. Jag ma vara ful men jag ar lycklig!

varan lilla buss efter crachen, dorren ar sned, bakspegeln ar sne och de finns ingen spegel i den, forutom en liten smin spegel som de har tejpat dit. rutan sitter lost. stackars bussen.



ailish kelly och jag, sandboarding I Guachachina





Jag redo for strand party I mancora


Ps, jag har mera bilder pa Facebook!

Lima

hej hej, Om en timme satter jag mig pa vbussen till lima. de kommer att ta 24 timmar, men men de gar nog bra. Just nu ar de strejk i Lima, kanske blir lite fodrojningar. Men nu har jag skaffat oronproppar sa att jag slipper bli galen av den dubbade musiken...
Jag ska stanna pa samma hostel som vi var pa forra gangen (kokopeli hostel) ett as bra hostel. Jody jobber dar nu.
Jag skriver om machi pichu nar jag kommer till lima!


puss puss

parasit

hej hej allihopa, idag gick jag till farbror doktorn. och jag fick antligen reda pa vad jag har. Jag har en parasit som lever i min mage! men men de gor mig faktiskt ingenting, om de hade varit for 6 veckor sedan skulle jag ha blivit helt galen och stor gratit, men nu ror det mig inte ur flacken. fatt en dunnder kur med antibiotika sa den kommer att forsvinna. Imorgon drar jag till machu pichu och kommer tillbaka pa onsdag kvall, sa ha de bra allihopa sa hors vi snart igen!
puss puss fran mig och min parasit

dans hela natten lang

hej, igar gick vi ut, de var hur kul som helst, helt annorlunda gamfort med sundsvall, dar kanske 5 pers ar pa dansgolvet. har ar alla pa dansgolvet, sa jakla kul, vi dansade till klockan tre, en gick vi och kakade hamburgare, de va gotta de, idag ska vi ga till en av kyrkorna har de sags att den ska vara helt underbar sa de ska bli kul. var inte sa himla bakfull idag heller... hmmm.. jag har helt enkelt slutat att vara bakis:P

saknar er

kollade just pa en massa bilder pa min facebok och jag inser nu hur mycket jag saknar er alla... snyft... jag har lite hemlangtan nu faktiskt.... hur botar man hemlangtan? jo man dricker massa sprit och gar ut och dansar, ska ga ner till mitt rum nu och sminka mig och fa bort kott lukten fran mina hander. Igar var det en kille som fick reda pa att hans farmor hade gott bort, och han och hans farmor var valdigt nara varandra, vi bjod han pa ol och cigg samt en kille bjod han pa lite mer olagligt roka.

puss puss saknar er massor

svenska kottbullar

idag bjod jag Jody, rebecca ailish och sean pa kottbullar med brunsas och potatis, de var exalterade hela dagen, Och de alskade dem. wohho, tack mor for de underbara receptet det blev skit gott. undra hur min mage kommer att ma imorgon, jag har inte atit kott pa 3 mander. hehe, men men de var sa javla goda och brunsasen vart sa jakla god,
ikvall blir det utgan. Idag gick vi runt pa marknaden och jag har koppt en peruansk kjol, den ar as cool, svart med bla broderier nedtill, det fanns andra med neo farger nedtill men jag tankte att de kommer jag aldrig att ha pa mig hemma, men den har kjolen ar underbar. sen sag jag en jatte vacker rod klanning som jag funderar pa att kopa. den kan jag ha i jul, rod samet. najs som fan. Pa mandag ska jag och ailish gora machu picchu, wiiie, sen aker vi till lima pa torsdag och partar sen flyger vi till quito.

puss puss

tack mor ater igen for receptet hoppas ni har de trevligt hos jens.

najs har

hej, detta hostel ar helt underbart och jag hade min forsta kopp riktiga kaffe pa 3 manader sa jakla najs, ocksa tog jag en cigg till de. det kommer att kannas i natt, men jag var vard de

planen ar andrad

nej emmeli hertzmans mage strejkade idag, sa de blir ingen hajk imorgon. men Jag ska hajka med ailish om nagra dagar ist for hon ar ocksa sjuk. Vi har flyttat till ett annat hostel nu. Jag pallade inte the point. alla var hoga eller fulla hela tiden. hur orkar folk?? sa nu bor jag pa varldens mysigaste hostel bara 50 meter ifran The point,
jag bor just nu i ett tjej doorm, hur najs som helst doormet har plats for 8 men vi ar bara tre dar just nu.-. helt ljuvligt och tyst, Och med ett riktigt badrum sa nu kan jag skita utan att oroa mig for att folk hor. sa harligt . sen har de duntacken. hur undebart ar inte de????????????? DET FINNS EN GUD.
sen efter att jag hade checkat in har sa drog jag oc kopte jordgubbsfil och flingor. det ar min drog, samt opoppade popcorn, hur gott som helst. och basta av allt ar att jody kommer om  minuter. wohhooo,

pussar fran en sjuk emmeli

rannskita igen.....

hej hej rannskita.. ja den ar tillbaka igen! helvetes javla skit! sen ar de valdigt svart att fa en lungn stund pa toa har, for toan ar i ett bas sa de ar alltid folk omkring. Mitt knep ar att sitta ett jakla bra tag sa att ingen kan misstanka mig for lukten... Imorgon ska vi boka biljetter till machu pichu. Kommer att ga pa ca 170 dollar... men de ar en 4 dagars hajk mat och hostel ingar. Idag har jag ont i halsen... kanske lite formycket sprit igar? men jag var inte bakis idag nar jag vaknade.. hmm.. jag har slutat blivit bakis. Kelly jag ryan och brice gick pa marknaden idag, jag kopte tre bar sockor som gar anda upp till knana, varma som fan! Imorgon ska jag inhandla regnklader och skor samt en mossa, sa jag kommer inte att blogga pa tfyra dagar nu, det bli jag och skogen. men jag ar lite i valet och kvalet om jag ska aka tag eller hajka upp till machu pichu. men de lutar valdigt starkt at att hajka. fatta va skont att ga 4 dagar under total tystnad. man hinner som tanka da. Jag har inte hittat ett postkontor har an.. sa mina vykort till morfar och jobbet far vanta tills jag kommer tillbaka till lima.. men men.. kanske hittar natt nar jag kommer tillbaka fran hajken. Planen ar nu. hajka i 4 dagar.  chilla i cuzco 2 dagar efter de, sen bussa upp till lima (24 timmar), och sedan chilla i lima i 5-7 dagar och sedan dra tillbaka till quito och spendera resten av mina pengar pa marknaden i otovalo:)

puss puss fran rannskitan och mig

norrland har kvar sin stolthet

 Jag spelade biljard mot en tjej fran lund. jag forlorade... 2 ganger!!!!!!!!!!!!!!!!!! men men, sen var jag och Ryan i ett lag och Ellinor och jim i ett lag.  jag och ryan vann! whohoooooooooooooooooo! party party!
Far jag vet exakt vad jag ska kopa till dig,Mammas present ar redan fixad, den ar jatte brAa:D
har ar det party hela natten lang, folk dricker hela tiden, klockan elva pa morgonen satt tva och drack ol. jag holl mig till atta iaf:) hahhahahah, Im living the dream, puss puss puss pa er alla ses om 3 veckor!
party on dude!

lite lyx

hej hej, nar man reser sa har som jag gor sa maste man ha lite lyx da ocxh da, Som igar, da hade jag min lyxigaste stund pa flera veckor, Jag hade kopt Palmoliv duchtval! jag behovde inte tvatta mig med hostel tvalen som gor att huden blir torr som fnoske, sen hade jag inkopt en ny rakhyvel med 3 blad. 3 blad! jag slapp anfdvanda min gamla slitna engangsrakhyvel, Sen var duschvattynet varmt, oj oj de var lyx det, Att fa raka benen med en ny rakhyvel och tvatta sig med Palmolivd duschtval med lukt av jordgubb! battre kan man inte fa det:D

puss puss sakna er alla!

om ni vill att jag ska kopa natt har typ en strumpa eller natt sa sag till!

24 timmar pa buss!

ja ni horde ratt. 24 ackliga timmar pa en buss, de skulle igentligen bara ta 16 timmar men vagen mellan lima och cusco var trasig sa vi larade aka runt!!!!! gahhhhh jag holl pa att bli galen, och det blev inte battre av att de hade 4 timmar av musikvideor med temat love songs, de fanns bara ett litet problem. Bryan adams, roxetts sanger var dubbad till spanska! 4 timmar pa hagsta volym, samt en unge som studdsade boll over oss, jag trodde jag skulle do, detta ar tortyr!!!!!! men de lamnade de basta till sist, rapp pa spanska ala 90 tal. fyfan, just nar jag tankte oppna fonstret och hoppa ut sa var bussen framme, DET FINNS EN GUD!

Forlat sverige!

forlat... jag har gjort det, jag forsokte men jag kunde inte gora sa mycket at saken.. ja... jag har forlorat i Poker!
fan fan fan fan! Anders taljsten, jag forokte tanka hur du skulle ha gjort men det lyckades inte, men jag tror jag kom pa 8 plats av 12 sa de var ju ganska bra iaf, Men jag spelade mot halva lima och de dar killarna kunde sin sak valdigt bra. men men...
Imorgon bar det av mot nya aventyr! puss puss!

buss

igar lamnade vi Mancora och hade sikte pa Lima, nar jag och Alish satt och vantade pa bussen kom vi in pa ont i magen och skit, da sa alish: ja, jag kanske har mask i magen och jag sa att jag kanske har de ocksa, De roliga med detta ar att om jag hade varit hemma i sverige hade jag blivit helgalen och borjat grata men har ar de bara: jo man visst, lite mask i magen har ju ingen dott av:)
Innan vi akte hade jag lanat max dator och fort over massa bra musik till min ipod sa jag sag verkligen fram emot buss resan, De gick bra iborjan, de visade en film fast den var dubbad till spanska, men de gjorde inte sa mycket, lyssnade pa musik och hangde med lite i historien:) nar den andra filmen borjade visas (night at the museum) sa borjade jag lessna ur lite, inte sa kul att se en film dubbad till spanska man forstsar juu inte sa mycket av de... men men. jag la ifran mig min ipod for att uppsoka toaletten, jag kom in i de lilla baset men vande lika fort, de var ett hal ner till en behallare men behallaren var sa full att man kunde se allt! de var en gron gul brun sorja av alltihop, jag sprang ut darifran och tankte att jag hellre pissar pa mig sjalv an att forsoka satta mig dar.. alish hade somnat och jag skulle satta pa min musik igen, Men nu funkade inte ipod javeln! jag trodde att den hade gatt till sina fadders boningar, synd, de var en bra ipod, sa nu var de bara jag och den spanskdubbade filmen. Villken pers! sen nar den var slut sa tankte jag att nu maste ju dom iaf sanka ljudet, for ljudet var riktigt hogt och folket holl pa att somna, Men nej da, De visade en till film, Taken, och sa klart var de spansk dubbning aven har. Efetr att ha statt ut med den filmen ocksa, sa stangde den kicka busstjejen av tv, men da var de nan idiotisk javel som tycke att  nu ar det en bra tajming att borja spela tetris pa telefonen! sa nar man halvligger dar i sitt sate, morkt mysigt runtomkring du har bussen vaggar dig.  och plotsligt hor man de:
PIP PIP PIP PIP! helveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeete! dra at helvete vem de an ar som spelar! och precis nar jag tanktre resa mig upp och leta pa den javeln och banka skiten ur honom/henne sa slutade de, tack gode gud! vi blev vackta av att de 4 ungarna pa bussen vaknade SAMTIDIGT sa vi hade en liten barnakor av galskrik i ca 5 minuter, men bortsett fran allt detta sa var det en harlig resa;)
Vi kom till hostlet vi ar pa nu ca 12:00 motte upp med kelly rianan och 2 killar som jag pinsamt nog inte kommer ihag namnet pa, Men en av killarna lyckades fixa minm ipod:) sa nu kan jag lyssna pa massa musik igen! imorgon bar det av igen:)
ps for er som ar intresserade har jag inte skitit pa 2 dagar.

puss puss

ont i magen

jag har sa javla ont i magen! de heller i sig i 5 minuter och sen ar de vila pa en timme och sen borjar de om igen, rannskita i 6 dagar, inte kul, men idag gick jag och Cladia till farbror doktorn, nar jag kom ut darifran var jag glad att ingen svensk var dar for fy fan vad jag svor, javla overbetalda idiot fittor de var som jobbade dar! men men nu har jag min medicin iaf, Imorgon ar de buss som galler 18 timmar, de kommer nog att ga bra. hoppas jag iaf:) ska ta tva st "inte skita pa sig piller" roven, knip igen! ibland later de inte en skita pa toaletten de fragar forst, men jag ska fanimej ljuga, Jo sir jag ska bara kissa... Hahaha tror de jag;)
men nu ska jag sova, imorgon blir  de chill vid poolen och sen blir det till att saga hej da till cladia max och harley... snyft, jag kommer att sakna dom, Max ar en galen Italienare, han och Alish har haft ihop de sen vi kom, Harley ar bara cool, sen har han ett coolt efternamn Chaplin, Cladia ar 21 ar och hon ar hur sot som helst, hon ar fodd i peru uppfostrad i usa sen gick hon gymnasiet i spanien och pluggar just nu i tysklad, talar flytande engelska spanska och tyska och ar 21 ar! tank om man kunde gora de:P

nu ska jag sova, puss puss!


Hostlet som aldrig sov

har var forsta eller andra dagen i mancora, alish ar den rodhariga tjejen och kelly ar tjejen med svart har. Och jag ar salen i mitten:)
denna bild tycker jag ar valdigt cool, Jody knappte den nar vi var pavag fran varmakallorna I banos,

Ikvall ar det party party med maskerad, teamat ar... ja de minns jag ju inte riktigt.. men men. Alish och jag ska ut och leta natt fint att ha pa oss ikvall. Mina klader luktar eld de hade en brasa i forrgar och mina klader stinker... maste tvatta innan jag drar:P Idag gjorde jag nr 2 pa toa och kom pa att vattnet inte fungerade.. hehehe. sa jag hangde i rumet 15 min extra bara fopr att kunna spola... vi har bytt till ett 6 bedd doorm, men igar var vi atta som sov dar. Loci loci, hostlet som aldrig sov.

4 natter langre

hej. vi stannar 4 natter mera. Imoron firiar Loci hostel ett ar och da komer de vara ett stort party:) najs som fan! idag ar de party oxa. varje dag har ar ett party:) jody lamnade oss idag. jag grat oich grat:( hemskt.... en tyst minut for jody. Just u har jag druckit massa, men men, vodka and lime for 12 kr. kan man be om nagot battre???? ciggen kostar 14 kr:p HAHAH MASTE SLUT ROKA!

Peru

Jag har tillochmed fatt farg nar jag har varit har! wohhoo! Igar var de Ladys Night Pa loci hostel, lite halv segt i borjan men de var kul for bartendern hade satt pa sig en tjej bikini och de flesta killar bar klanning, Jag tankte ga upp och lagga mig men nar jag satt uppe pa rumet sa sag jag hur killarna dansade pa baren till Lilly och susies Micky, och da larade jag ga ner igen. drack en ol men dansade som jag hade druckit tio, Nagonting jag maste sluta med ar att roka.. Min rokning har stigit, just nu roker jag ca 1 oche 1 halvt paket per dag.. hehe inte bra.. men de ar sa najs pa natt satt, sitta och dricka en ol ta en cigg och chilla. Men menm, nu ska jag ga till banken och hoppas pa att jag ar rik..
ps fsortsatt att kommentera, tycker de ar sa kul att lasa komentarerna,:)


Bilder!

har ar jag pa varan balkong, najs som fan, vi bestamde oss idag att stanna en dag extra:D jag har btw lyckats bli brun!
Har ar jody, kelly och tjejen i solisarna ar varan nyfunna van rihanan fran Australien:D
varat rum, man ser inte sa bra, men sangen langst bort til vanster ar min
till vanster ser ni baren och till hoger poolen, de gor varldens godaste veggi mackor har:D mums mums

utsikt;)


Oj oj villken fin utsikt. Och de ar MIN utsikt! hahahah nu blir ni allt avis va??
tror jag ev har fatt bed bugs... fan fan fan, fast jag kanner inte en san himla paik. helt arligt ingen alls, trisst om jag har fatt de med det finns absolut inget jag kan gora at det, jag kan inte tvatta alla mina klader for jag ska ju fortfarande sova i min sang, jag far dela med de nar jag kommer hem till sverige. Idag at vi varldens godaste frukost pa stranden och ikvall ar de party, vi firar full manen, party pa stranden:) Nu ska jag ga och lagga mig pa en solstol vid poolen och ta en rok. puss puss


RSS 2.0