Hej alla mina trogna läsare!

Det har varit en glädje för mig att min lilla blogg har spridit lite värme hemma i era röda stugor.
Jag vill nu ta tillfälle i akt att offentligöra, att den 2 Februari 2011 landar jag på Arlanda flygplats, Sweden. Hur kommer sig nu detta? Jo, den 2:a veckan i Januari sa jag upp mig från jobbet, och har sedan dess tagit det jävligt lugnt. Planen var att jag hade ingen plan ang hur länge jag skulle stanna här. Jag älskar Buenos Aires, men jag har en familj och vänner som jag saknar väldigt mycket där hemma i Sverige.
Visst, folk säger att "familjen finns alltid där, res medan du är ung" Självklart att den finns där för mig, Utan min familj och mina vänner hade jag aldrig åkt. Men finns det något som överträffar när en liten nyfödd bebis tar världes grepp runt ens lillfinger? Eller att fylla ett kylskåp full med konst från mina älskade syskonbarn? Eller att sitta och snacka skit i timmar på ett cafe med sina vänner? Jag vill också göra massa andra saker, som att tex söka in till folkhögskolor med inriktning teater, eller sjuksköterska? Varför inte? Allt har sin tid här i världen, just nu är min tid inriktad på Sverige...







"Jag letar inte efter tryggheten. Jag söker efter äventyret"
~Min dagbok sida 1~
Min äventyrslust kom när jag upptäckte att det fanns en värld utanför våran grusgård.
Allt började med ett steg, de må ha vara hur litet, kort, långt eller stappligt de vill.
Men det var fortfarande ett steg! Och det första på en lång resa som kallas livet. Hur vinglit och krokigt jag än har gått har jag alltid vetat och vet, att om jag rammlar så står ni där bakom min rygg och hjälper mig upp.
Utan erat stöd skulle jag aldrig tagit så många steg som jag gjort.

Tillängnat
Mamma & Pappa



Kärlek till alla!

Helgens bravader!

Hallu, I helgen vart det en 2 dagars. först firade vi Nicos födelsedag i torsdags och sen Sannas födelsedag i fredags. Vad har hänt mer då? Inte så mycket, I lördags var det lööööööördagsmys hemma hos Frida och Emelie i deras lägenhet:) Idag gick jag,sanna,joanna emil och Olle på Deliywook! Så jäkla gott! Man får äta så mycket man vill för 50 pesos, buffe med allt man kan tänka sig. Och ja, det är en betydligt större Emmeli hertzman som kommer att entra Arlanda sweden... Men jag får ta det då helt enkel. Maten här är jäkligt god och jag tänker inte käka morötter i landet med Världens bästa kött:)
Snart blir jag faster igen, Ska bli så himla kul! Vad händer annars om dagarna då? Jo, jag brottas lite med vägglössen svär över deras existens. Svettas som en gris och äter massa god mat. Livet är gott här i Buenos aires, Imorgon ska jag köpa en SKIT snygg ring och kylskåps magneter med Che som klippdocka. Hur coolt är inte de???
Nä, nu ska jag nog sova eller nått.

Kärlek till alla!

Svensk sommar?

I januari har många semester här i Argentina, och semester ska ju innebära solsken dagarna i ända.
MEN Nej nej, det är nog samma över hela världen. När folk väl får den efterlängtade semestern så blir de så klart DÅLIGT väder! Som idag, det har regnat som fan hela förmiddagen. Det är inga små rengndroppar vi snackar om heller, dom är nästan lika stora som ärtor.
Idag ska jag köpa biljetter till Uruguay, ännu ett äventyr! Dock ett dyrt jäkla äventyr ca 600 svenska kronor kostar det att ta båt fan över för 1 dag, 1 DAG!!! Återigen har min ekonomiplan spruckit. Om ni känner att ni har allt för mycket pengar på era konton så får ni gärna slänga in en krona på mitt.  Ska bara städa ut allt damm och skrämma iväg fladdermössen från det först... Tur att det bara kostar 1 peso att åka tunnelbanan till hammnen. de var på tiden när man hade pengar som man hade råd att åka taxi:) Hahahahahaha!

Kärlek till alla!

Nu fick de fan vara nog!

Igar upptackte jag att bed bugsen fortfarande mummsade på min kropp. Men nu fick de fan vara nog! Senor bed bugs dodaren hade lamnat en flaska "döda bed bugs medel" Den tog jag, slangde ner madrass jäveln på golvet och HÄLLDE skiten i ALLA sömmar, sen tog jag mitt kakerlacksdödar medel och sprutade för kung och foster land! sen fick den stå ute på balkongen hela dagen för att inte jag skulle dö på kuppen när jag lade mig i den. nu är den stora frågan, fick jag några bett inatt?
ICKE! Moahahahah! Ska man få nått gjort så får man ta tag i det själv!;)
vad ska jag göra idag då? Ena folket drog till La bocca och de andra drog till jobbet och i mitten sitter jag. Jag skulle också ha dragit men det blev inte så idag, kanske en annan dag;)

Kärlek till alla!

3 dagars!

Hej, just nu har jag lånat Joannas dator och skriver på. Lyckan är total för hon har SPOTIFY på den!!!! Vilket gör att jag kommer åt all min musik! Gud vad jag har saknat den, så nu star jag här och tokdansar till min älskade musiklista, perfekt avslut på en PERFEKT helg! Idag kom jag på att jag har averkat en 3 dagars utan att veta om de. Men det är nog bara för att jag har tagit det chill med spriten, inte en halv flaska Eristoff som i Chile! hahahahahah!
Just nu är jag nog den gladaste människan på hela hostalet! Tänker mycket på alla er där hemma och livet där. Något som jag MÅSTE lära mig är att leva dag för dag och inte tänka så mycket på dåtid och framtid...
I morse kom jag hem vid 7, perfekt för frukosten serverades idag halv 8 så då fick jag lite mat i magen innan jag gick och lade mig. Alltid lika kul att komma hem till frukosten, som igår när joanna och jag kom hem från Kristoffers  inflyttningsfest, då var det 20 min kvar innan frukosten skulle serveras så vi bestämmde oss för att ta en liten"powernap" i soffan, vi vaknade av att 8 gäster satt och småskrattade åt oss när vi låg där som utslagna hjältar,  de visade sig att 20 min powernap hade blivit 60 min powernap,men frukost fick vi iaf:) GÖTT!

Carpe diem eller nått!

Kärlek till alla!

ps, Inte fått några bett på 3 dagar nu, mohahahahahah!

SVETTAS!!!

Jag vet att mina blogguppdateringar kommer valdigt sallan men nu kommer det lite uppdateringar!!!


Idag har jag turistat lite runt I Buenos aires, eller jag var pa Kyrkogarden i Recoleta med Annie (en ny tjej fran sverige) Kanndes lite konstigt att ga dar och se andra manniskor ta kort pa ALLA gravarna. I sverige begravs ju vara kara i jorden och sen vaxer det lite gront gras over som ibland pryds av en blomma. har raker det inte med en lite gravsten. Har ar det HUS som galler, och inte nagon liten rod timmer stuga utan vissa manniskor har hade som sma kyrkor. vissa var storre an min laghenhet! Dorrarna har glas som man kan se in ratt till kistan. Vissa hus har en trappa som leder ratt ner. Vi klurade pa de och jag tror att resten av familjen ligger dar nere. Jag tog bara ett foto nar jag var dar och de var pa Evitas grav, jag ville inte ta nagra mera. For jag tankte att jag skulle inte bli glad om nagon gick runt och tog kort pa min doda slackts gravar. RESPEKT you know;)

Señor bed bugs dodaren var har idag! HURRA HURRA HURRRRRRAAAAAA!!!! Jag bad han spruta min sang extra mycket och de gjorde han, kannde mig lika lycklig som ett barn pa julafton. Nu javlar ska de sma svinen do! MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Har aven upptackt att jag snart gar i personlig konkurs, men det har ju aldrig hindrat en fran att ga pa Shugar ikvall och supa sig full, eller hur? heheheh.
Just nu sitter jag och svettas satan, 35 grader och helt vindstilla! Det finns inte ett stalle pa min kropp som inte svettas, jag ska ALDRIG klaga over varmen i Sverige igen. For tyvar flickor och pojkar, ni vet INTE vad varme ar for an ni har varit i Buenos Aires en sommar!:)
Men nu ska jag hoppa in i duschen och svalka mig!

Karlek till ALLA! Tanker pa er!

uppdatering!

Hej hej, Har inte skrivit pa bra lange nu. Kan vara for att jag hade sa forjordat kul i Chile sa att blogga fanns helt enkelt inte i mina tankar. Vad hande da i Chile som holl Emmeli hertzman borta fran alla sina 12 forvantansfulla lasare? JO! En fylla som varade i dagarna 4, jag sag inte sa mycket av Valparasio men barena sag jag desto mera av. Den stan har en helt underbar Arkitektur och massa snygg grafftit. En bohem stad helt enkelt. Hostlet vi bodde pa var jatte cool. Bohemstil sa de skrek om de:) Jag traffade massa roliga och intressanta manniskor. Jag har alltid fatt den uppfattningen att Chileanare ska vara torra, fraga mig inte varfor men alla som vait dar har sagt att chile inte ar nagot markvardigt... FEL FEL FEL hade dom! Chileanare ar skit mysiga och roliga! Sen ar dom inte alls lika sliskiga pa dansgolvet som vissa argentinare kan vara. Dom behandlar an med respekt.
Borjade jobbet i Mandags, ledig idag for att det ar trettondagen hemma i sverige. Just ja, Nu ar det en till kvinna i varat rum som har fatt bett MEN de sager att det INTE ar bed bugs. Utan nagra monster skalbaggar som tuggar pa en pa natterna. Kan stamma men jag orkar fan inte bry mig langre. Jag fick ju inga bett nar jag var i Chile men de ar ju for att de ligger vi havet sa de blaser val for mycket dar. Men men. Ryggan aker in i frysboxen nar jag kommer hem iaf.

POSS POSS!

Karlek till alla
-Forutom monster baggarna!

RSS 2.0