jag gjorde de!

Jag lamnade mor och far pa Arlanda. Gick igenom passkontrollen och genom stora saken som kollar om man har vapen pa sig. och de pep for mig... men de var mina hargrejjer som gjorde att de pep. Nar jag satt i Gaten och vantade pa planet till Amsterdam sa ropade kvinnan i disken upp mitt namn i hogtalaren, Hon sa att de var min pojkvan som ringde! Jag svarade och horde min alskades rost. Han var pa Arlanda! Han hade akt hela vagen fran Vasteras utan att veta om han skulle hinna eller ej! Han undrade om jag kunde komma sa vi fick krama hej da. men jag kunde inte... De var jobbigt. Men de var sa himla gulligt Patrik! pussar till dig!
Efter 2 timmars flygning sa landade jag i Amsterdam. Eftersom jag aldrig har flygit ensam sa var jag VALDIGT nervos. Men jag pratade mig flygvardinnan pa planet och hon visade mig en karta over Amsterdams flygplats och visade hur jag skulle ga. Nar vi klev av horde jag min mor och min bror Niklas rost eka i huvudet GA INTE UT FRAN FLYGPLATSEN!!!!! Men de gjorde jag inte heller... jag kannde mig faktsikt himla trygg nar jag gick dar. Efter ca 30 minuter var jag framme vid Gate E4. Jag gick egenom passkollen och sedan kollade dom min vaska (handbagage), det tyckte de att den sag lite misstanksam ut sa de oppnade den och tittade. Men de enda de hittade var en Ipod och lite bocker. Sen nosade den laskiga knarkhunden pa den... Det var nog de laskigaste pa hela resan. Nar jag gick igenom den lilla tunnen fran gaten till flygplanet tittade jag ut och sag vad mitt plan hette. De hette sa mycket som INGRID BERGMAN!!!! Da vart jag jatte glade for de kanndes som att jag hade kommit ratt. som att jag skulle vara dar just da. Planet var skit stort. Jag satt brevid ett par italienare. Kvinnan kunde ingen engelska alls och alla i flygpersonalen trodde att de var fran spanien sa de pratade spanska med dem.. HAHAHAH. de var faktiskt kul!. Jag var forvanad att jag ej hade klantat till mig pa nagot satt typ spillt nagat eller natt. Men jag ar ju fodd Emmeli Hertzman. efter nagon timmes flygning borjade jag fa trakigt. Men da kom maten. Den var as god, sen fick man chokladpudding med gradde. MUMS! presic efter maten hjalpte jag den italienska kvuinnan med tv skarmen som sitter pa alla saterna. nar jag hade hjalpt henne klart valter jag ut min coca cola over mina byxor och ner pa golvet sa jag fragar flygvardinnan om pappaer for jag spillt coca cola. hon sager att jag ska vanta. sen kommer en annan och ger mig  COCA COLA! Gahhh. typiskt hollandskar (forlat Hanna) Men sen fick jag papper, hon kom med en hel hog av servetter jag sa att jag behovde ca 3. hon gav mig ca 50! hur mycket trodde hon rymdes i glaset?! En hel elefants urinblasa? efter att ha torkat cola sa upptacker jag att jag har chokladmouse over hela mig.. sa jag tar bort de. jag sjunker tillbaka i stolen och tanker att jag ska lyssna pa lite bra musik. jag tar upp horlurarna som jag fick lana av Patrik. Men jag drar upp de for hart sa den liste trasiga luren lossnar helt! FORLAT DARLING!!!! Feter 10 timmars landar vi i Panama City. om vi hade varit tvungen att sitta dar 5 minuter till hade min rumpa dott. Fast den dog nastan for vi fick mat hela tiden pa planet. och nu menar jag HELA TIDEN! I Panama hittade jag gate 33 till Quito. sen gick jag pa toa och sedan kopte jag telefonkort och forsokte ringa mina foraldrar och Patrik men ni vagrar ju svara! Nar jag kom till gate 33 sa stod det Miami dar istallet sa jag fick springa runt och leta. Och da hittade jag de Gate 21. Och da borjade vantandet... jag vatnade.. vantade och vantade. Men tillslut sa var de okej att ga pa.
Nar jag hade visat mit pass sa fick vi vanta 20 minuter innan vi fick kliva pa. Och under den tiden blev jag uppropad ocxh fick visa mitt pass igen.. Ser jag verkligen sa farlig ut??? Tillslut akte planet. de rengnade hela vagen, och jag var lite halñv radd. en snall medelalders kvinna hjalpte mig att fylla i turist papper. landningen gick bra, vi landade i ett morkt regnit Quito. nar vi landade hande jag varit vaken i 24 timmar och min blasa holl pa att sprangas. sen larade jag sta i en laaaaaaaaaaang ko till passkontrollen sen fick jag hamta min vaska. och da traffade jag min skjuss till Secret garden hotell. Sen traffade jag Paoulas familj en snabbis de stod och vantade pa mig vid utgangen jag han saga hej. DE AR HELT UNDERBARA! kanndes sa tryggt. sen kom jag till hostlet. mottes av en mystisk man (Jon?) som visade mig upp for alla trapporna till en annan mystiks franska lite halvfull kille. han heter.. attans jag glomde Men han ager Secret garden. fick reda pa att jag skulle borja 07:00 dagen darpa (sov as bra den forsta natten!) Traffade Jody min rumskamrat, en helt underbar tjej! vi jobbade tsm idag, de var as kul. Hur manga far dricka ol pa jobbet?? Mumma! sen var vi ut och tittade lite... Jag maste kopa en sjal och tacka mitt har samt bli javligt brun fort. nastan alla visslade... hjalp... nu sitter jag och vantar pa middag. just de idag har jag burit ol och fixat med ved.  nu gar min tid ut snart. Men jag har gratis internet sa jag kommer nog kunna skriva ganska ofta. Jag ar ledig en dag i veckan! PUSS PUSS!

tankar och kramar fran Emmeli!


Kommentarer
Postat av: carro

Åh, jag kan inte fatta att du är där! Jag hoppas att du kommer att uppdatera ofta! Hur ser det ut där? är det varmt? Jag saknar dig! Jag tänker på dig hela tiden. Var rädd om dig nu! Bara 2 månader och en massa himla dagar kvar tills man får träffa dig! pusspuss emmeli!

2009-09-18 @ 02:55:32
URL: http://carolinekahlstrom.blogg.se/
Postat av: patrik

Hej gumman



va kul att du är framme ! det låter som att du haft en händelserik resa dit iallafall ;)...hoppas du förlåter mig för att jag inte svarade på telefonen ;)



hoppa alla är snälla och jobbet är roligt !

ha det så himla bra nu vännen och var försiktig !!!



jag saknar dig massor !!!

stor puss o kram

2009-09-18 @ 10:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0