Fotboll

hej. de var varlsdens roligaste match men jag tanker inte avslojja mer for jag maste ju ha natt att beratta om nar jag kommer hem ocksa;) Idag var varldens stressigaste dag. satt pa min rumpa ca 5 minuter..... trott ont i huvudet och funderar pa hur lange till jag orkar vara kvar har, Vissa dagar alskar jag detta jobb och andra dagar har jag bara lust att be alla ta sig i roven. Men sa ar de val med alla jobb. jag kommer att jobba 3 dagar mer an sagt. sa mitt sista shift kommer att bli den 21 oktober. jag och jody kommer inte fa nagon ledig dag nasta vecka men vi har en bra deal sa de slatar bra:) just nu vill jag bara hem och sova, ska jobba morgonshift imorgon. bytte med jody for hon ska till sjukhuset pa en efterfoljning eller natt.. tog en dusch idag. men istallet for varmvatten sa var de piss ljumet... Lamnade mina nycklar i mitt rum nar jag drog till fotollen och nar jag kom hem var nycklarna borta och rumet var stadat, Jody pratade med agaren men hon sager att staderskan ar hennes mamma och hon har inte tagit dem. men jag vet men hela mitt hajrta att jag lamnade nycklarna pa bordet.... Florian ska ringa och prata med dom imorgon och forklara och han sa vatt jag kan gora en ny kopia pa nycklarna. Efter detta ar slut ska jag dra till baños eller kusten.. langtar efter sol, de ar sol har men jag har inte lyckats bli brun... sa jag vill till kusten sa jag kan bada sola och inte gora ett skit! De skulle vara sa najs. tack for alla kommentarer, fortsatt kommentera de ar jatte roligt att lasa! Tur ar att vi inte har nagra fuckers har just nu. Wihhhiiiieee! men kvinnan som sa att hon behovde en man som kunde bara hennes vaskor ar tillbaka. Hon hade en tung vaska i foradet och hon behovde en mans hjalp nu ocksa. jag visste att jag skulle orka bara den dar javla vaskan ner for trapporna men jag orkade inte bry mig. Sa hon hittade en liten tanig pojke som fortfarande blev torda i roven av sina foraldrar. Stackars kvinna som altid maste ha en man att hjalpa henne..... bla...



puss puss

Kommentarer
Postat av: caroline

Kommer du ha någon möjlighet att skriva blogg då du är ute och slappar? Hoppas! Nu har man ju kunnat följa dig så bra här. Men om inte annat så har jag ju dina föräldrars telefonnummer så kan jag ringa dit och höra hur det är och att du lever!



JAG LÄNGTAR TILLS DU KOMMER HEM!!!

2009-10-12 @ 18:29:27
URL: http://carolinekahlstrom.blogg.se/
Postat av: JESSICA

HEJ EMMIS!!

DU VERKAR JU HA HUR KUL SOM HELST:)

ANDERS ÄR PÅ FOTBOLL. HÅLL TUMMARNA ATT DET GÅR BRA.

I HELGEN GJORDE VI VINTER I STUGAN. DET VAR SEX MINUS VID ÅTTA PÅ MORGONEN.

JAG ÄR INTE ETT DUGG AVUNSJUK PÅ DIG SOM SKA ÅKA TILL HAVET:) DET ÄR JÄTTE HÄRLIGT MED MÖRKER O FROST ELLER ROST SOM JOEL SÄGER. DU FÅR GÄRNA RINGA MIG SÅ RNGER JAG UPP!

SAKNAR DIG MASSOR!!!!!!

PUSS SYSTER YSTER

2009-10-12 @ 21:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0